Shirley Manson z Garbage nechala vyhodit fanouška z koncertu

Vydáno 30.05.2012 | autor: redakce

Frontmanku Garbage Shirley Manson pobouřil jeden z návštěvníků koncertu v Atlantic City natolik, že ho během písně vykázala ze show. Muž údajně praštil v davu fanynku.

Shirley Manson z Garbage nechala vyhodit fanouška z koncertu Shirley Manson z Garbage nechala vyhodit fanouška z koncertu


Garbage-2012-01Drama, které se rozpoutalo 25. května v House Of Blues v Atlantic City, donutilo Shirley Manson zastavit produkci kapely hned zkraje jejich songu Stupid Girl z roku 1995. 

"Chlape, nikdy sakra nemlať ženskou, co je to s tebou?" rozkřikla se Shirley do ticha na agresivního fanouška.  

Jakmile byl muže vyhozen ochrankou, snažil se bránit a argumentoval tím, že jednal v sebeobraně. "Ona že si začala? Ježiši Kriste... OK," reagovala zpěvačka.

"Chtěl ses prát, zlato, tak teď musíš odejít. Nemůžeš se kurva prát, chlape. Nemůžeš. Taková jsou prostě pravidla, promiň. Teď se musíme všichni uklidnit," uzavřela situaci temperamentní zrzka.

Přečtěte si recenzi alba Not Your Kind Of People.

Garbage právě vydali svoji desku Not Your Kind Of people, která je první od roku 2005. I když se kapela nikdy oficiálně nerozpadla, nikdo už v nový počin nedoufal. Nakonec se však zadařilo a Garbage se vydali i na turné, kde svoji pátou novinku představují. 



map

kopie - shirley
zavřít