Red Hot Chili Peppers: Vydáme 18 novinek během půl roku

Vydáno 31.05.2012 | autor: redakce

Basák Flea z Red Hot Chili Peppers prozradil, že Redhoti během následujícícho půl roku plánují vydat osmnáct nových songů.

Red Hot Chili Peppers: Vydáme 18 novinek během půl roku Red Hot Chili Peppers: Vydáme 18 novinek během půl roku


red-hot-chili-peppers  kopie 2Flea potvrdil, že kapela velmi pilně tvořila v době, kdy byla na turné s deskou z loňského roku I'm With You a nyní se rozhodla vydat sedm vinylových singlů a digitální download.

"Psali jsme nové věci, zatímco jsme byli na turné. Hodláme také vydat osmnáct nových songů v průběhu příštích šesti měsíců, a to na sedmi vinylech a v digitální podobě," uvedl Flea na Twitteru.

Bubeník Chad Smith již před časem potvrdil, že kapela měla minimálně deset songů připravených k vydání ještě z příprav alba I'm With You. Zdá se, že těchto deset písní nyní bude součástí všech osmnácti novinek.

Red Hot Chili Peppers vstoupili 14. dubna v Clevelandu do Rock'n'rollové síně slávy. Při té příležitosti také vydali EPnázvem Rock & Roll Hall of Fame Covers EP, jenž obsahuje pouze převzaté písně, a to od intepretů, kteří do Síně slávy vstoupili už v minulosti. Zároveň se jedná o muzikanty, jež členy Red Hot Chili Peppers inspirovali k jejich tvorbě.

 

Na EP je šest songů, které v originále nahráli The Ramones, Iggy & The Stooges, Neil Young, David Bowie, The Beach Boys a Dion And The Belmonts. Pět ze šesti skladeb navíc nikdy nebylo k dispozici v digitální podobě.

"Papričky" se také letos po dlouhých šesti letech ukážou v České republice. Stane se tak 27. srpna, kdy vystoupí pod širým nebem v pražské Synotip Areně. 



map 


red-hot-chili-peppers  kopie

 

 

zavřít