POZOR: PROPUKNE PÁTÝ PUNKFEST!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Jako již tradičně poslední školní den, tj. v pátek 30.6.2006, proběhne od 12:00 hodin v klubu MODRÁ VOPICE 5. ročník největšího open-air punkfestu v Praze. Představí se 20 kapel v cca 40 minutových setech. Nabízíme 5 volných vstupů a 5 punkových překvápek.

POZOR: PROPUKNE PÁTÝ PUNKFEST! POZOR: PROPUKNE PÁTÝ PUNKFEST!

Vedle současné česko – slovenské špičky ke které bezesporu patří Šanov I, Totální Nasazení, SPS, Čertůf Punk (poprvé s novým vokalistou!), Volant, VT Marvin, Strom (ex Davová Psychóza [SR]), Houba, Soukromey Pozemek, Gauneři, Lucky 4 (psychobilly projekt K. Bouši – ex Novodur, Telex) a Pilsner Oiquell, vystoupí i zajímaví zahraniční hosté Schwimmbad (švýcarská skupina z německého kantonu, hrající melodický punkrock) a Bumper (Oi-punk z Německa).

Festival zahájí zástupci nastupující generace MHD, Kohout plaší smrt, Piknik, Konec Konců, In Public Ill a na živé hraní navážou popůlnoční punkové DJ systémy. Osobitým slovem vás programem provede známý poeta popleta Radek Hásek.

Jó, pětku jó!

Výročí oslavíme velkým bonusem pro vybrané: každý návštěvník (student) s pětkou na vysvědčení v tomto pololetí bude mít vstup zdarma!! (nutno doložit reprezentativním dokladem, akci nepodporuje žádný mobilní operátor a asi ani Ministerstvo školství ČR).



































Akce se koná za každého počasí. Na festivalu můžete očekávat velké množství dister kapel, nabídku streetového zboží, zinů, triček a CD i MC nosičů. Venkovní scéna pro cca 1000 lidí je už delší dobu vyhlášena mezi všemi fanoušky punku, hardcore, extrémního metalu a dalšími odnožemi především tvrdé muziky. V prostoru stylově ležícím v sousedství sběrny šrotu se nachází venkovní i vnitřní pódium, grill, pivní výčepy, 2 bary a to vše velmi podprůměrných cenových relacích. Jsou zde i dvě nej v rámci celé Prahy: Živé hraní venku až do půlnoci a v případě špatného počasí okamžitá možnost sledování produkce z interiérových prostor klubu. 

Soutěž's Not Dead!!

V souvislosti s punkovým svátkem (a na počest úmrtí dalšího školního roku) pro vás máme soutěž o 5 volných vstupů na 5. Punkfest. A protože akce slaví kulaté narozky, ke každé vstupence pořadatelé přidají ještě jedno "nefalšované punkové překvapení". Stačí správně odpovědět na následující anti-zapeklitou otázku:

Na loňském Punkfestu ve Vopici vystoupila i jedna zahraniční legenda. Jednalo se o maďarskou kapelu

A) Shkola
B) Pakora
C) Aurora.

Soutěž byla ukončena. Na volné vstupenky a punkové přeqapení se mohou těšit tito výherci:
Ivana Kůrková, Praha, Lukáš Jiříček, Říčany, Jana Krčmářová, Buštěhrad, Petra Kůrková, Praha a Pavel Výška, Plzeň.

Gratulujeme a přejeme příjemný mazec ve Vopici!

:)

Praktické info:

Modrou Vopici najdete na Spojovací 12, Praha 9 – Vysočany
START: 12:00 hod, KONEC: dokud budou lidi (konec živého hraní 24:00 hod)
Parkoviště: Palmovka + Harfa ( před klubem parkovat nelze )
Spojení: metro Palmovka, pak bus č. 109 (zastávka „Spojovací“) nebo metro Vysočanská, pak bus č. 136 a 177 (zastávka „K Žižkovu“).
Vstupné: 260,- (na místě), 210,- (v předprodeji)
Předprodej: Modrá Vopice, CD bazar Gung-ho, Rockcafé, Národní 20, P-1; Black Point shop, P-1, Zlatnická 6; Punk Store, P-7, Veverkova 4, Bulldog shop, P-10, Krymská 27 nebo P3, Husitská 39; Emergency rec., P-3, Chvalova 8
























Praktické punkinfo:

Schwimmbad www.schwimmbadmusic.com
Totální Nasazení www.totaci.net
Gauneři www.gauneri.com
Šanov I www.sanov.wz.cz
Lucky 4 http://mujweb.cz/www/lucky4
Volant www.volant.cz
SPS www.sps.zde.cz
MHD www.mhd.iol.cz
Piknik www.piknik.wz.cz
Houba www.houba.info
VT Marvin www.vtmarvin.cz
Soukromey Pozemek http://volny.cz/soukromey
Kohout Plaší Smrt http://kps.musicserver.cz
Pilsner Oiquell http://oiquell.wz.cz/
Konec Konců www.koneckoncu.wz.cz
Strom www.davovapsychoza.sk
In Public Ill http://inpublicill.webpark.cz
Čertůf Punk http://www.strilek.net/certuf_punk.htm
























www.modravopice.com

zavřít