PSH PODRUHÉ - NOVÝ RAPERTOÁR!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

PSH jsou po pětileté odmlce zpět! Hlásí se s novým albem RAP'n'ROLL. Recenzi najdete v REPORTU 7-8/06, na křest můžete vyrazit 30.6. do Retra. PSH crew slibuje "pořádnej kotel až do rána".

PSH PODRUHÉ - NOVÝ RAPERTOÁR! PSH PODRUHÉ - NOVÝ RAPERTOÁR!

Na novém albu s 15 tracky včetně intra a outra hostoval Čistychov, James Cole, Lela a LA4. Deska obsahuje zároveň i remix skladby Parket. Oproti originální verzi, kde hostuje Čistychov, můžete v remixu slyšet i Indyho a SuperCrooo!!!

Tracklist RAP'n'ROLL:

1 – Intro
2 – Znova
3 – 1985
4 – Parket (+ Čistychov)
5 – Kamufláž
6 – Jackpot
7 – Wolfův Revír (+ James Cole)
8 – Klubový pravidla
9 – Nemam rád (+ Lela)
10 – Tf tf
11 – Rok PSH
12 – Moje řeč
13 – Parket - RMX (+ Čistychov, Indy, SuperCrooo)
14 – Neutečeš (+ LA4)
15 – Outro.

Kromě energických beatů a osobité PSH gramatiky se můžete těšit i na grafické zpracování obalu desky a bookletu. To obstarali Vladimir518 (ilustrace) a Funkmaster Key (layout). Každé skladbě je v bookletu věnována jedna strana s jejím textem a ilustracemi korespondujícími s obsahem tracku. Novou desku očekávejte za pár dní ve svém oblíbeném record shopu.
































PSH... ZNOVA A NANOVO... VÍTEJ!


Křest desky proběhne v klubu RETRO MUSIC HALL, Francouzská 4, Praha 2 (roh Náměstí míru a Francouzské) a to v pátek 30.6.

Retro je čerstvě otevřený klub s kapacitou 1.200 lidí v samotném centru města, je vybaven špičkovým zvukovým aparátem a hlavně - nepotýká se s nemocí většiny pražských klubů, tedy s problémy s hlukem. Takže na křtu čekejte pořádný kotel až do rána!

Křest proběhne za účasti hostů z alba: JAMESE COLA, HUGO TOXXXE, INDYHO, LAVORA a LELY. Kromě RAP'n'ROLL live se můžete těšit na první velký sólo koncert LA4 + DJ Enemy.
Party bounce – DJ Mike Trafik a DJ Enemy.
Pozor, chystá se speciální laser a video projekce.
Start 21:00

Lístky jsou v předprodeji jen za 120,- Kč - v síti Ticketstream, v pokladně klubu RETRO MUSIC HALL, Francouzská 4, Praha 2 (pondělí - pátek 13-18) a v BOOMBAP shopu, Bělehradská 57, Praha 2. Vstup na místě za 170,- Kč.

www.psh.name


zavřít