The Offspring i Linkin Park streamují své novinky zdarma

Vydáno 20.06.2012 | autor: redakce

Nové desky The Offspring a Linkin Park patří rozhodně mezi ty nejočekávanější v tomto měsíci. Obě kapely se proto rozhodly ukojit nedočkavost svých fanoušků a nabídly novinky volně k poslechu prostřednictvím streamů.

The Offspring i Linkin Park streamují své novinky zdarma The Offspring i Linkin Park streamují své novinky zdarma


offspring_prahaThe Offspring pustili svoji novinku Days Go By do světa prostřednictvím magazínu Rolling Stone, na jehož webu je možné si album poslechnout. 

The Offspring se do studia vrátili s producentem Bobem Rockem (Aerosmith, Metallica), se kterým pracovali už na předchozím albu. "Je to skvělý producent," říká Dexter Holland. "Před minulým albem jsme se neznali, ale fungovalo to skvěle, tak jsme se rozhodli, že půjdeme stejnou cestou," dodává Holland.

Podle frontmana The Offspring na nové desce zvážněli. „Nevím ani proč, ale některé věci jsou na albu setsakra vážné. Zároveň jsem ale potřeboval mít i nějaké vypalovačky. Takže půjde vlastně o obě tváře The Offspring," uvedl před časem Dexter s tím, že se už nemůže dočkat, až je kapela představí všechny na koncertech. 

Podobnou cestou se vydali i Linkin Park. Jejich album zatím není na trhu, fanoušci si ho však mohou vychutnat už nyní, prostřednictvím streamu na iTunes

A stejně jako The Offspring, i Linkin Park jsou na albu Living Things vážní. Jak prozradil zpěvák Mike Shinoda, deska bude obsahovat především kontroverzní témata. „Naučili jsme se, jak psát vážné písně a vážná slova. Naučili jsme se, jak se vypořádat s politikou, vírou a dalšími věcmi. Chtěli bychom se naučit mluvit s lidmi, a ne na lidi," řekl. 



map 

offspring car
zavřít