The Bones a Unholy Preachers pokřtí v létě svá alba

Vydáno 25.06.2012 | autor: redakce

Jeden večer, dvě nová alba – The Bones představují Monkeys With Guns, The Unholy Preachers křtí Troublemakers. To vše 24. srpna v pražském Futuru.

The Bones a Unholy Preachers pokřtí v létě svá alba The Bones a Unholy Preachers pokřtí v létě svá alba


the bones posterPo více než dvou letech do pražského Futura opět zavítají švédští The Bones, aby představili novou desku Monkeys With Guns. Energickej rock´n´roll říznutej garážovým punkrockem se skvělým smyslem pro hit – to dohromady umí geniálně skloubit čtyřka chlapíků z městečka Karlskrona, která klubová pódia i festivalové stage úspěšně drancuje už šestnáct let!

Nová deska spatřila světlo světa 18. června. Již týden před uvedením zveřejnili pilotní singl Shooting Blanks, který je online k poslechu na www.peoplelikeyourecords.com/thebones. Pokud ještě něco málo přes dva měsíce vydržíte, desku si od nich budete moct koupit přímo v Praze… Vážení přátelé, po 834 dnech čekání The Bones s novým albem konečně zpět u nás!

The Bones ale nejsou jediní, kteří představují nový "kus"... Pražská partička The Unholy Preachers po dvou letech existence vydává svoje první debutové album s názvem Toublemakers, které tentýž večer na místě zároveň pokřtí. A že to nebude žádné spořádané dítě, ale pořádný rock’n’rollový spratek, o tom vás přesvědčí v té nejlepší formě přímo na pódiu. Pomyslnými kmotry nebude nikdo jiný než legenda z Plzně street rock´n´rolloví raubíři Gauneři.

zdroj: TZ, map

zavřít