No Doubt nahráli nejlepší desku jejich životů

Vydáno 17.08.2012 | autor: redakce

No Doubt finišují s přípravami comebackové nahrávky Push And Show. Jak se členové kapely vyjádřili, půjde údajně o album jejich života.

No Doubt nahráli nejlepší desku jejich životů No Doubt nahráli nejlepší desku jejich životů


no_doubt_2011Novinka bude první deskou po více jak deseti letech od vydání Rock Steady. Tracklist slibuje jedenáct nových písní a No Doubt před nedávnem představili také první singl s názvem Settle Down, k němuž natočili i videoklip.

V rozhovoru pro Billboard zpěvačka Gwen Stefani zmínila, že byli nešťastní z toho, že musí posunout původně plánovaný termín, který byl určený na Vánoce 2011, nakonec ale díky tomu prý natočili desku jejich životů.

"Toužili jsme po tom, aby deska vyšla včas. Zároveň jsme si ale uvědomili, že lidé, které to zajímá, čekalí tam venku, takže proč řešit, jestli to vjde o měsíc dříve nebo později? Nahrávku jsme dělali opravdu dlouho a jsme na ni pyšní," uvedla Gwen Stefani.

Gwen také prozradila, že se podle jejího názoru na nové desce No Doubt podařilo překlenout most mezi popem a rockem a trefit se do obou žánrů. "Nikdy jsme vlastně nespadali ani do jednoho žánru. Až na této desce se nám podařilo je oba propojit, i když vlastně ne vědomě," řekla zpěvačka.

No Doubt také slíbili, že na podporu jejich novinky vyrazí na turné, zatím však není jisté kdy. "Chceme určitě jet na turné, ale je tu spousta dalších věcí, které jsou v tento moment důležité, jako promování alba v televizi, nebo videoklipy," dodala Gwen Stefani na závěr.



Tracklist alba:
Settle Down
Looking Hot
One More Summer
Push And Shove
Easy
Gravity
Undercover
Undone
Sparkle
Heaven
Dreaming The Same Dream

 

zavřít