WANASTOVKY SE VRACEJÍ S TORPÉDEM

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Jednou z nejpřekvapivější událostí podzimu slibuje být comebackové album WANASTOWÍCH VJECÝ. Více vám prozradí Robert Kodym v REPORTU 9/06. Zatím si přečtěte oficiální tiskovou zprávu.

WANASTOVKY SE VRACEJÍ S TORPÉDEM WANASTOVKY SE VRACEJÍ S TORPÉDEM

WANASTOWI VJECY PŘIPRAVUJÍ „TORPÉDO“

„Jsem jako vítr, kterej sfoukne pírko ze tvejch dlaní, špínu jedný noci, jako hygiena ranní, velká voda slzí, který spláchnou noční hříchy, tamburíny zvoní k operaci míchy, narovnám ti páteř, poškrábu ti záda, pofoukám ti srdce, zrada kamaráda, lásky účel světí, prostředky a smetí, špínu jedný noci, který neuletíš, otevřená zlomenina srdečního svalu, trápení a kocovina, vůně tvýho žalu.....“



OTEVŘENÁ ZLOMENINA SRDEČNÍHO SVALU - první singl z dlouho očekávaného nového alba skupiny Wanastowi Vjecy. Po téměř šestileté pauze od svého posledního alba Hračky připravily svým příznivcům Wanastowi Vjecy studiovou novinku, která dostala název Torpédo.

„Desku jsme začali připravovat loňský podzim. Od posledního alba uběhla delší doba a my měli napsáno spoustu nového materiálu. Z celkem pětadvaceti nových věcí jsme se nakonec rozhodli pro třináct písní“, říká kytarista, skladatel a zpěvák Robert Kodym. Kromě autorských skladeb se na albu objeví jedna cover-verze od skupiny Jasná páka nebo bonus v podobě „wanastowského“ hitu Nahá ve verzi 2006.
„Nahrávání a finální mastering (studio Sono) stihneme během září, takže deska by měla být na pultech obchodů, pokud se nic nepokazí, koncem října,“ dodává Kodym.

Pilotní singl Otevřená zlomenina srdečního svalu si můžete poslechnout na stránkách www.wanastovky.cz
zavřít