Pink se po třech letech vrátí do Prahy

Vydáno 24.09.2012 | autor: redakce

Zpěvačka Pink oznámila termíny evropského turné The Truth About Love, které se uskuteční v roce 2013. V jeho rámci navštíví i Českou republiku a to 10. května 2013, kdy vystoupí v O2 areně.

Pink se po třech letech vrátí do Prahy Pink se po třech letech vrátí do Prahy


pink_03_lrSérie evropských koncertů odstartuje 14. dubna v anglickém Manchesteru, o několik týdnů později pak Pink dorazí i do našeho hlavního města. Několikanásobná držitelka cen Grammy se do Prahy vrátí po třech letech. V červenci 2010 vystoupila v tehdejší Synot Tip Aréně (dnešní Eden Aréna).

Od vydání debutové desky v roce 2000 vydala Pink pět dalších alb, kterých se prodalo přes čtyřicet milionů výlisků. Patnáct jejích singlů navíc dosáhlo první příčky hitparád minimálně v jedné a více zemí.

Poslední nahrávka The Truth About Love vyšla v polovině letošního září. Pink na něm poprvé spojila síly s producentem Gregem Kurstinem (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers) a textařem Danem Wilsonem, jenž je podepsaný pod skladbami Adele nebo Dixie Chicks.

Vstupenky na pražský koncert budou k dispozici ve sběrnách Sazky od 1.října v cenách od 1090  - 1790 Kč. Přednostní předprodej pro členy klubu Live Nation začne 26. září.






ape

zavřít