Benjamínek Kelly Family Angelo přijede do Česka

Vydáno 04.10.2012 | autor: redakce

Angelo Kelly, nejmladší člen popové hudební rodiny The Kelly Family přijede do Prahy. V rámci svého Off Road - The Christmas Show vystoupí 8. prosince v Divadle U Hasičů.

Benjamínek Kelly Family Angelo přijede do Česka Benjamínek Kelly Family Angelo přijede do Česka


angelokelly

The Christmas Show je vůbec první vánoční turné Angela Kelly. Odstartuje koncem listopadu v Německu a potrvá přesně měsíc. Nový program, s nímž dorazí 8. prosince také do Prahy, se tak bude skládat nejen z jeho nových a starých písní, ale i ze spousty vánočních. Vstupenky jsou k mání v síti Eventim za 530 Kč.

Jeho domácí sestava The Kelly Femily funguje už od konce sedmdesátých let. Masivní komerční průlom zažili až o patnáct let později albem Over The Hump s hity jako An Angel nebo The First Time.

Po svém posledním turné v roce 2009 se Angelo rozhodl, že si dá pauzu a procestuje se svou ženou a dětmi Evropu. Od té doby žijí v karavanu a užívají si velmi alternativního způsobu života.

Angelo Kelly k tomu dodává: "Odhodlání se k tomuto kroku bylo jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. Více mě to spojilo s mojí ženou a mými dětmi a zažili jsme spoustu skvělých momentů. Žít v karavanu a jít, kam se nám zachce, je pravděpodobně ten největši ukazatel, jak zažívat opravdovou svobodu. Víte, když jste třeba zamilovaní a chcete o tom říct celému světu. Myslím, že zrovna zažívám spoustu pocitů. Takže co je lepší než Vám zahrát moje nové písně a říci Vám o mém životě na cestě?"


TZ, ape

zavřít