BUTY POSÍLAJÍ PUSINKU NA PRDEL

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Podívejte se na klip BUTY s neodolatelným názvem "Pusinka na prdel". Vznikl ve spolupráci se studenty filmové školy v Písku a jedná se o "perfektní příběh o prázdném životě pracujícího, kterému se nečekaně splní jeho skryté přání."

BUTY POSÍLAJÍ PUSINKU NA PRDEL BUTY POSÍLAJÍ PUSINKU NA PRDEL

Richard Kroczek ke klipům z nové desky Votom uvádí:

Během letošních prázdnin jsme se často setkávali se studenty filmových škol z Písku a Zlína, které naše nové CD VOTOM oslovilo a naše vzájemné představy do sebe začaly hezky zapadat. Dohodli jsme se na tom že nám pod záštitou škol vyrobí min. tři klipy. Kluci a holky (mladí tvůrci) mají skvělé nápady a nám celé kapele se hodně líbí.

Začátkem září jsme celá kapela i s početným štábem studentů z Písku a filmovou technikou odcestovali na pět dní do Chorvatska, do překrásného starobylého města Rovinj, kde jsme natáčeli obrázky k písni KOČKA. V klipu hraje Iveta Blanarovičová a její i náš přítel Marek Pilo (m.j. vynikající hudebník, cimbál a kontrabas na CD Normale) naše děti, tchán a také trošku kapela. Točilo se na moři i na souši. Máme z toho všichni hezký zážitek, který se jak všichni doufáme přenese i do klipu.























Klip BUTY - Kočka

Unavený rybář se nad ránem vrací stejnou ulicí z práce jako každý den. Ranní slunce zase hodně pálí Potkává se stejnými lidmi jako každý den... přinese mu štěstí hedvábný šátek?

Skladbu Kočka si můžete poslechnout i na CD kompilaci Soundczech 12, která vyšla s Reportem 9/06.

Klip BUTY - Pusinka na prdel
Perfektní příběh o prázdném životě pracujícího, kterému se nečekaně splní jeho skryté přání. Je to prdel...

Režie: Dominik Miškovský
Kamera: Domink Miškovský
Produkce: Bistro Films – Petra Ondřejková, Kamila Švelchová
Střih: Láda Barák
Architekt: Pavel Rample
Hrají:
Chlapík: Dušan Palenčár
Dívka: Jana Balážová

Na klip Pusinka... se můžete podívat ZDE.
Je vážně povedený. Není divu, že se třesete nedočkavostí...

www.buty.cz

zavřít