Brit Floyd, největší světová Pink Floyd show, míří do Prahy

Vydáno 16.10.2012 | autor: redakce

Brit Floyd, jednu z největších Pink Floyd show na světě, přijede tato produkce představit do pražské O2 Areny už ve čtvrtek 18. října.

Brit Floyd, největší světová Pink Floyd show, míří do Prahy Brit Floyd, největší světová Pink Floyd show, míří do Prahy

BritFloyd_02_LRProgram s názvem A Foot In The Door přiveze do Prahy extravagantní show, jež spojuje všechny elementy skutečných koncertů Pink Floyd prezentované muzikanty ze světové extratřídy a která zahrnuje samozřejmě také floydovské animace.

Evropské turné odstartovalo 5. října ve Švédsku a skončí 15. prosince ve Španělsku. Během tour navštíví produkce zhruba patnáct zemí a odehraje necelých šest desítek vysoupení. Všechny zásadní skladby Pink Floyd, které na show zazní, vybrali sami  členové této legendární formace. Představení vytvořil Damian Darlington speciálně pro Brit Floyd u příležitosti oslav nové kompilace Best Of Pink Floyd.

Na základě velkého úspěchu Brit Floyd divákům představí speciální bonus v podobě celé 23 minutové skladby Echoes, kterou Pink Floyd představili na albu Meddle z roku 1971. Nebude chybět ani výběr z nejslavnějšího titulu The Wall.
{vypnoutlink:Pink}



TZ, ape
zavřít