TREVOR NELSON LIVE NA RÁDIU WAVE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po skvělých J.A.R. chystá ČRo 4 - Radio Wave další přímý přenos. Jeden z nejuznávanějších DJs, moderátor a speaker Trevor Nelson to rozbalí v pravidelném pátečním pořadu Wavesound v pátek 6.10. od 22 hodin.

TREVOR NELSON LIVE NA RÁDIU WAVE TREVOR NELSON LIVE NA RÁDIU WAVE

Trevor Nelson začínal v roce 1982 jako DJ s reggae soundsystémem, později se stal jedním z moderátorů ilegálního rádia Kiss FM. V roce 1998 začal moderovat vlastní show The Lick na MTV. Ta je tak úspěšná, že Nelson získává možnost dělat ještě jednu - The Late Lick. Trevor je stále aktivním moderátorem na BBC, kde jeho pořady poslouchá pravidelně přes milion posluchačů. Jako DJ má na kontě nespočet cen.

V jeho show na BBC Radio 1, nebo v pořadu The Lick na MTV se Nelson potkal s řadou hvězd jako např. Alicia Keys, Mariah Carey, Kelis, Usher, Wyclef Jean, Pharrell Williams, Mary J. Blige, Fabulous, Sean Paul, R. Kelly, Nelly, James Brown, Jay-Z, Justin Timberlake, 50 Cent a G-Unit, Jennifer Lopez, Will Smith, Nas a další. Svým láskám soulu, funku, RnB a hiphopu se věnuje i jako "klasický" DJ, což znamená, že i přes své ohromné vytížení jezdí po světě a hraje na exkluzivních akcích nejžhavější songy současné urban music.



































Tento pátek ho bude možné zastihnout v pražském klubu Mecca, kde se chystá povinný mejdan pro každého fandu kvalitní muziky. Radio Wave si dovoluje pozvat ty z vás, kteří za muzikou nemohou dorazit do klubu Mecca, k poslechu přímého přenosu této luxusní akce! V pátečním Wavesound na frekvenci 100.7 FM uslyšíte, jak hraje skutečný milovník hudby a osoba, o které uznávaný londýnský časopis Muzik prohlásil, že jde o "nejmocnějšího muže britské černé hudby".

Více o akci a o vysílání Rádia Wave - stanici pro mladé - naleznete na www.wave.cz.



zavřít