Chinaski zahájili klubové turné vyprodanými koncerty

Vydáno 07.11.2012 | autor: redakce

Chinaski zahájili turné Klubový speciál 2 - pokračujeme dvěma vyprodanými úvodními koncerty ve středočeské Kamenici a Pěnčíně u Turnova. Do poloviny prosince zahraje pětice ještě na dalších osmi místech naší republiky a začnou tak ukrajovat druhou tisícovku odehraných koncertů.

Chinaski zahájili klubové turné vyprodanými koncerty Chinaski zahájili klubové turné vyprodanými koncerty


chinaski_6c"Byl to skvělý start! Děkujeme všem přítomným a těšíme se na další koncerty. Stejně jako v Kamenici a Pěnčíně, tak i všude jinde, budeme hrát nejen naše nejznámější skladby, ale chceme oživit i starší skladby z prvních desek. Těšíme na každý koncert, klubová atmosféra je pro nás neopakovatelná! Děkujeme!" dodávají k úspěšnému začátku turné Chinaski.

Na své si přijdou nejen fanoušci z celé České republiky, ale i pražští, pro něž jsou připraveny dvě vystoupení v pražském Lucerna Music Baru. Všichni se mohou těšit na více než dvouhodinovou hudební výpravu napříč celou historií kapely. Nezapomenou prý ani na aktuální novinku Ententýky doprovázející seriál České televize.

Co k aktuálním koncertům říká zpěvák Chinaski Michal Malátný? "Měli jsme hroznou radost, že se lidem líbil náš loňský hudební výlet i do opravdu hluboké historie kapely. Když jsme v roce 1993 v Praze v klubu Na Chmelnici začínali, jako předkapela Hudby Praha, nenapadlo nás, že spolu budeme tak dlouho a že to bude bavit pořád nejen nás, ale i vás. Trvalo dvanáct let, než si nás někdo všiml a těch dvanáct let jsme prostě hráli a hráli. Přicházelo to postupně a lidi na nás začali chodit. A chodí do dneška, což je super a moc se na všechny těšíme."

Vloni touto dobou skupina slavila trojkoncertem v pražském Lucerna Music Baru první odehranou tisícovku, letos se sem opět vrátí 13. a 14. listopadu.

Klubový speciál 2 – pokračujeme

01.11. Kamenice – Olešovice, Kulturní centrum, od 19:30
03.11. Pěnčín u Turnova – Kulturní dům, od 21:00
10.11. Jilemnice - klub Továrna, od 22:00
13.11. Praha - Lucerna Music Bar
14.11. Praha Lucerna Music Bar
17.11. Litvínov - Citadella
22.11. Cheb - Kulturní centrum
23.11. Chlum u Třeboně - Music Hall Hejtman
08.12. Děčín – klub Škuner
15.12. Sušice - Sokolovna

Chinaski budou jedním z hlavních koncertních hostů vyhlášení cen Žebřík, které proběhne 15. března 2013 v plzeňském Parkhotelu.

TZ, ape

zavřít