Bruno Mars chystá na prosinec novinku Unorthodox Jukebox

Vydáno 13.11.2012 | autor: redakce

Unorthodox Jukebox, tak zní název chystaného druhého alba Bruna Marse. Na pultech se objeví 10. prosince. První singl Locked Out of Heaven představil zpěvák začátkem října.

Bruno Mars chystá na prosinec novinku Unorthodox Jukebox Bruno Mars chystá na prosinec novinku Unorthodox Jukebox


bruno_mars_unorthodox_jukeboxBruno a jeho tvůrčí a autorský team The Smeezingtons (Mars, Philip Lawrence, Ari Levine) se spojil s producenty jako jsou Jeff Bhasker, Mark Ronson a Diplo a společně vytvořili album s deseti písničkami.

Zpěvák, autor, producent a hudebník Bruno Mars patří k nejúspěšnějším popovým umělcům posledních let. Byl třináctkrát nominován na cenu Grammy, prodal přes 45 milionu singlů a na YouTube jej viděla více než miliarda diváků. Album Doo-Wops & Hooligans, jež vyšlo před dvěma lety, bylo časopisem Rolling Stone označeno debutové pop album roku. V roce 2011 byl pak Mars jmenován jedním ze sta nejvlivnějších lidí na světě v anketě časopisu Time.


Bruno Mars se poprvé proslavil svými hity v létě 2010 jako host v singlech Billionaire Travieho McCoye a Nothin' On You rappera B.o.B. Po celosvětovém úspěchu svého debutu Doo-Wops & Hooligans s rádiovými hity jako Grenade, The Lazy Song, Marry You nebo Count On Me napsal Mars například baladu It Will Rain pro hudební soundtrack filmu The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.

TZ, ape

zavřít