SONY BMG ZLEVNILO CD

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po výrazném snížení ceny nového alba EVANESCENCE – THE OPEN DOOR, jež první týden prodejů debutovalo na 5. místě prodejní hitparády IFPI a mezi zahraničními tituly dosáhl dokonce na 1. příčku, přichází další řada zahraničních titulů od SONY BMG za ceny od 379,- Kč.

SONY BMG ZLEVNILO CD SONY BMG ZLEVNILO CD

Dalšími tituly, u kterých se příznivci originálních nosičů dočkají maloobchodní ceny 379,- za 1 CD, bude ještě do konce roku výběr největších hitů skupiny Aerosmith. Vychází pod názvem Devil´s Got A New Disguise: The Very Best Of Aerosmith a kromě nového singlu obsahuje vůbec poprvé výběr nejlepších skladeb mapujících celou kariéru rockové legendy. Poprvé totiž došlo k domluvě mezi Universal (Geffen) a SONY BMG (Columbia) o vzájemné licenci repertoáru. První „skutečné“ best of Aerosmith vychází 30. října.

Další světově proslulou skupinou, která se rozhodla bilancovat, jsou britští Oasis. 20. listopadu vychází kompilace největších hitů pod názvem Stop The Clocks na 2CD za maloobchodní cenu 402,- Kč. Sbírky největších hitů se dočká i početná skupina příznivců skupiny Jamiroquai, která na vánoční trh připravila album s názvem Singles 1992-2002 (MOC 379,-Kč) a DVD High Times: Singles 1992-2006 (MOC 402,- Kč). Oba nosiče vycházeJí 6. listopadu.































Největší komerční potenciál pak bude jistě mít bilancování popové legendy George Michaela, který u příležitosti 25. výročí své vyjímečné kariéry vydává dvojalbum s názvem „Twenty Five“, to obsahuje celkem třicet skladeb včetně největších hitů z dob Wham! a tři novinky (Understand, An Easier Affair, This Is Not Real Love), na trh jej doprovází stejnojmenné 2DVD, které obsahuje celkem 40 videoklipů. 2CD bude v prodeji za 402,- Kč od 13. 11., 2DVD pak bude za 482,-.

Vedle hitových výběrů vychází novinkové album seskupení čtyř mladých tenorů Il Divo s názvem Siempre a na poslední chvíli do edičního plánu na tento rok přispěla dalším studiovým album s názvem To All New Arrivals anglická tanečna legenda Faithless, obě alba vycházeJí 27. 11. za doporučenou maloobchodní cenu 379,- Kč.

www.sonybmg.cz


zavřít