SOUTĚŽ S OI PUNK TANKEM THE BUSINESS

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Do Prahy po delší době zavítá britská legenda oi punku THE BUSINESS. Spolu s nimi vystoupí plzeňské party Pilsner Oiquell a Gauneři. V neděli 29.10. můžete v Rock Café být i vy. Máme tu bleskovou punkovou soutěž!

SOUTĚŽ S OI PUNK TANKEM THE BUSINESS SOUTĚŽ S OI PUNK TANKEM THE BUSINESS

THE BUSINESS
29.10., Rock Café, Národní 20, Praha 1

Do Prahy po delší době opět zavítá britská legenda oi punku THE BUSINESS. Vznikli jako produkt druhé vlny punku v roce 1980 a postavili se do čela svého stylu hned vedle veličin jako GBH, The Exploited, Cockney Rejects a Blitz. V Praze a v Čechách jsou The Business iž poněkolikáté a nyní přijíždějí v obnovené sestavě, kde z původních členů zůstal v podstatě pouze zakládající člen a vůdčí osobnost Mickey Fitz.



Aby vystoupení nekončilo příliš brzy, rozžhavit punkový kotel přijedou dvě plzeňské party:
Pilsner Oiquell (www.oiquell.eu) a Gauneři (www.gauneri.com).

Informace ke koncertu najdete na webu www.business.ankmusic.cz a pokud máte zálusk na jeden ze tří volných vstupů, zasoutěžte si o něj právě tady a teď. Otázka je megajednoduchá:
 
The Business pocházejí ze země punku zaslíbené. Místem jejich vzniku je:

A) Kazachstán
B) Anglie
C) Rusko.

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte heslo "Punk - soutěž" (bez uvozovek). Nezapomeňte připojit Vaše jméno a nejlépe i telefonický kontakt. Hrajeme o třikrát jeden volný vstup na koncert The Business v Rock Café. Uzávěrka soutěže je 27. 10. 2006 v 15:15 hod. Tři výherci budou obratem kontaktováni.
























www.rockcafe.cz


zavřít