Cocotte Minute vzkřísí na turné pekelné trio Hložek, Kotvald, Zagorová

Vydáno 20.02.2013 | autor: redakce

Po Sado Disco tour, které zahájili netradiční live show v sexshopu a následně vystupovali na stovkách pódiích v latexových kostýmech, sáhnou Cocotte Minute na aktuálním turné do minulosti.

Cocotte Minute vzkřísí na turné pekelné trio Hložek, Kotvald, Zagorová Cocotte Minute vzkřísí na turné pekelné trio Hložek, Kotvald, Zagorová


cm_img_8124Na aktuálním turné Cocotte Minute bude poslední možnost slyšet naživo skladbu Můj časCover písně Můj čas byl původně nahrán na desku Proti sobě jako veselý bonus a jen jedinkrát v historii kapely  - na křtu alba - zazněl live. Nyní podle samotných Cocotte Minute přichází čas vzkřísit "zombie" minulosti českého showbyznysu a zavzpomínat na pekelné trio Hložek, Kotvald, Zagorová.

Kapela kolem zpěváka Zellera opět pojme netradičně i zahájení turné - poprvé ve své historii skupina vystoupí a nadcházející šňůru oficiálně odstartuje v talkshow! 13. března se v pořadu hudebního publicisty Honzy Dědka v Paláci Akropolis mohou fanoušci těšit nejen na slovní přestřelku Zellera s moderátorem ale i bizarní live vystoupení celého cocottího souboru.

Můj čas pak zazní od poloviny března do poloviny dubna na dvanácti koncertech v energickém pojetí Cocotte Minute spolu s největšími hity kapely. Poté bude už navěky pohřben stejně hluboko jako pekelný originál.

COCOTTE MINUTE - MŮJ ČAS TOUR 2013

16.3. Pec pod Sněžkou - Hainneken Pecka fest
21.3. Brno - Musilka
22.3. Kopřivnice - klub NORD
29.3. Písek - Kulturní dům
4.4. Plzeň - Pod Lampou
5.4. Toužim - Kulturní dům
6.4. Klatovy - Družba
13.4. Olešná u H. Brodu - Kulturní dům
17.4. Praha - Lucerna Music Bar
19.4. Teplice - teplické beatování
20.4. Roudnice nL - klub Renda
27.4. Valdice - kulturní dům

TZ, ape

zavřít