Bruno Mars k nám v listopadu přiveze svůj netradiční jukebox

Vydáno 20.02.2013 | autor: redakce

Bruna Marse objevil svět teprve před třemi lety. Teď sympatický muzikant koncertuje v největších halách a v rámci evropské části tour nazvaného The Moonshine Jungle World se poprvé podívá i do Česka. V pražské O2 Areně vystoupí 6. listopadu.

Bruno Mars k nám v listopadu přiveze svůj netradiční jukebox Bruno Mars k nám v listopadu přiveze svůj netradiční jukebox


bruno mars - main pub 2 - kai z. feng_lrBruno Mars vystoupí v listopadu poprvé v Praze
Zpěvák, skladatel a producent Bruno Mars patří mezi největší současné popové star. Své fanoušky doposud potěšil dvěma řadovými nahrávkami. Jeho debut Doo-Wops & Hooligans z roku 2010 označil Rolling Stone jako "debutové pop album roku s 10 téměř dokonalými písněmi" a skladba Just the Way You Are mu následně vynesla cenu Grammy v kategorii Best Male Pop Vocal Performance.


Druhé album Unorthodox Jukebox vyšlo loni v prosinci. Mars a jeho tvůrčí a autorský team The Smeezingtons (Bruno Mars, Philip Lawrence, Ari Levine) se na něm spojil s producenty jako jsou Jeff Bhasker, Mark Ronson a Diplo. Zmínění The Smeezingtons mají na svém kontě i hity jiných umělců, např. Fuck You CeeLo Greena, Right Round Flo Rida nebo píseň It Will Rain ze soundtracku k filmu The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1. Aktuálním singlem Bruna Marse je tesklivá soulová balada When I Was Your Man.


Cenové relace vstupenek budou zveřejněny v nejbližších dnech, předprodej bude zahájen 1. března.



TZ, ape


bruno mars - main pub 2_top
zavřít