Open Air Festival: prvním headlinerem jsou Skunk Anansie

Vydáno 26.02.2013 | autor: redakce

Po několika domácích jménech se line-up Open Air Festivalu rozrostl o prvního zahraničního interpreta. Do Panenského Týnce přijede sestava Skunk Anansie, jež se dala po osmileté pauze znovu dohromady v roce 2009.

Open Air Festival: prvním headlinerem jsou Skunk Anansie Open Air Festival: prvním headlinerem jsou Skunk Anansie


skunkanansie_smallSkunk Anansie: zleva Mark Richardson (bicí), Cass (basa), Ace (kytara) a Skin (zpěv)Britská čtveřice v čele s démonickou zpěvačkou Skin v Česku naposledy koncertovala před třemi lety, kdy jejich vystoupení na Rock For People patřilo k těm vůbec nejenergičtějším. Posledním albem je loňský opus Black Traffic. Na celkově pátém studiovém albu spolupracovali s producentem Chrisem Sheldonem (Foo Fighters, Therapy? nebo Biffy Clyro). Skunk Anansie se momentálně chystají nahrát své vůbec první akustické album, a to na koncertě v londýnské The Cadogen Hall, na němž je doprovodí také smyčcové nástroje. Album by mělo vyjít v srpnu tohoto roku.

"Úžasné je, že Skunk Anansie sami projevili zájem vystoupit na letošním Open Air Festivalu. Je to mimo jiné tím, že jsou zastupovaní stejnou agenturou jako Interpol, kteří u nás vystoupili v roce 2011 a byli velmi spokojeni se zázemím i s festivalovou atmosférou," prozradila Milena Palečková z agentury 10:15 Entertainment.

Festival se uskuteční uskuteční 8. - 10. srpna. Mezi ohlášenými interprety nechybí Vypsaná fiXa, Tata Bojs, Monkey Business, Umakart, Zrní nebo Koblížci!.



TZ, ape

zavřít