Nickelback čeká koncertní premiéra v Česku. Přijedou v listopadu

Vydáno 11.03.2013 | autor: redakce

V rámci evropského turné The Hits zamíři do České republiky vůbec poprvé ve své historii Kanaďané Nickelback. Chad Kroeger a spol. to rozbalí 7. listopadu v O2 Areně.

Nickelback čeká koncertní premiéra v Česku. Přijedou v listopadu Nickelback čeká koncertní premiéra v Česku. Přijedou v listopadu


nickelback_2339_lrNickelback: Daniel Adair, Ryan Peake, Chad Kroeger, Mike Kroeger (zleva)Zatímco loňské turné Nickelback k albu Here And Now Česko minulo, letos už domácí fanoušci ochuzeni nebudou. "Ty spousty lidí, kteří dorazili na naše koncerty, nás nadchly," říká frontman Chad Kroeger. "Na hodně našich fanoušků se loni vstupenky vůbec nedostaly, byli jsme doslova zaplaveni žádostmi, ať se vrátíme, a navíc v Evropě hrajeme moc rádi!"

Čtveřice, fungujícící od roku 1995, má na kontě sedm alb, přičemž zmíněná poslední nahrávka Here And Now vyšla před půldruhým rokem. V Praze jistě zazní jejich vůbec nejzásadnější skladba How You Remind Me, která je v roce 2001 vypálila do světové extratřídy a zároveň znamenala odklod k melodičtější a přístupnější tvorbě. Mezi další hity patří např. Photograph, Someday, Rockstar nebo When We Stand Together.

Během své kariéry kapela dosáhla pěti nominací na cenu Grammy, obdržela tři ceny American Music Awards a po celém světě prodala přes 50 milionů alb.

Vstupenky na koncert Nickelback budou k dispozici od 15. března v cenách od 990 Kč do 1490 Kč.



TZ, ape

zavřít