Imodium natáčejí novou desku a čekají na výsledky v anketě Žebřík

Vydáno 14.03.2013 | autor: redakce

První singl z chystaného alba by se měl objevit už na jaře. Kompletní deska, jejíž název zatím není znám, je ohlášená na podzim.

Imodium natáčejí novou desku a čekají na výsledky v anketě Žebřík Imodium natáčejí novou desku a čekají na výsledky v anketě Žebřík


imodium studio 2 5213Imodium právě chystá svoji čtvrtou studiovou deskuK realizaci chystané novinky si kapela přizvala producenta Martina Voláka, který pracoval například s Danielem Landou nebo Xindlem X. S broumovskou sestavou se potkal už při nahrávání debutu v roce 2004.

Zpěvák a kytarista Thom říká: "Martin byl ten, kdo nás před bezmála deseti lety vlastně naučil hrát na nástroje. Naučil nás přistupovat k práci odpovědně a svědomitě. Zná nás jako své boty, protože nás neustále sledoval, i když jsme se řadu let neviděli. Vsadili jsme u spojení Imodia a Martina Voláka na jedinou věc - zúročit těch deset let, během kterých jsme my i Martin nepochybně posbírali hromadu zkušeností."

Své zatím poslední dvojalbum Polarity vydalo Imodium v roce 2010. Rok nato vznikl dokument 9½, který mapuje dosavadní historii formace. Dokument se aktuálně pyšní nominací na hudební ceny Žebřík 2012 v kategorii Film roku. Vyhlášení vítězů se odbude 15. března v Plzni.

TZ, ape

zavřít