DAVE MATTHEWS BAND SE KONEČNĚ ROZHOUPALI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po nekonečných tůrách po domovských Státech se DAVE MATTHEWS BAND konečně vydá do Evropy. Potrvzeno je několik koncertů v květnu 2007. Jako předvoj prozkoumá horkou evropskou půdu frontman Matthews v únoru a březnu, během sólových akustických vystoupení .

DAVE MATTHEWS BAND SE KONEČNĚ ROZHOUPALI DAVE MATTHEWS BAND SE KONEČNĚ ROZHOUPALI

Dave Matthews Band je jednou z nejdůležitějších skupin současné rockové scény. Ve Spojených státech mají miliony oddaných fans, kteří mají to štěstí následovat band na četných kontinentálních turné. Za oceán jakoby se však DMB zatím trochu báli. Bobříka odvahy si splní na jaře 2007, kdy do "Starého světa" přijedou na několik koncertů v kompletním složení (Dave Matthews - kytara, zpěv, Carter Beauford - bicí, Stefan Lessard - basa, LeRoi Moore - saxofon, Boyd Tinsley - housle).

Potvrzená data jsou prozatím následující:

23. květen - The Point / Dublin, Irsko
25. květen - Pavilion Atlantico / Lisabon, Portugalsko
27. květen - Forest National / Brusel, Belgie
30. květen - Wembley Stadium / Londýn, Anglie.

Pro další aktualizace doporučujeme bedlivě sledovat tento web i oficiální stránky DMB.



































Předvojem miniturné celé kapely bude únorovo-březnová akustická šňůra samotného Davea Matthewse, který navštíví celkem 14 destinací (včetně čerstvě přidané zastávky v Kodani). S velkou pravděpodobností se na recenzi z jednoho z těchto koncertů můžete těšit i v některém z jarních vydání REPORTU. Stay tuned!

www.davematthewsband.com



 
zavřít