O5&RADEČEK S NOVOU DESKOU

Vydáno 07.01.2007 | autor: redakce

Na Slovensku vzniká v pořadí třetí řadové album skupiny O5&RADEČEK. Práce odstartovaly v prosinci a potrvají do konce ledna.

O5&RADEČEK S NOVOU DESKOU O5&RADEČEK S NOVOU DESKOU

Po albech Na pokraji slávy (2003) a Mainstream (2005) si kapela ke spolupráci pozvala mimo jiných i osmdesátihlavý soubor Alfa Gospel Praises, se kterým chystá také společná vystoupení v létě na vybraných festivalech. „Na tuhle desku se moc těšíme. Materiál jsme připravovali dva roky a řekli jsme si, že nastal čas natočit cédéčko podle nás. Chceme deskou udělat radost hlavně sami sobě,“ uvedl zpěvák skupiny Tomáš Polák.



Album s pracovním názvem All Inclusive vzniká na Slovensku ve studiu Juraje Kupce, který se podílel už na debutu této šumperské kapely. „V těchto dnech dostávají písně konečné obrysy, doděláváme poslední úpravy textů a nahazujeme varianty aranží. Už brzy nás čeká nejtěžší úkol, protože musíme vybrat z dvaceti nahrávek tucet písní, zbytek půjde do šuplíku. Každý máme své oblíbené věci, takže to bude boj,“ připustil houslista O5&Radeček Přemek Ptáček.

www.o5.cz
zavřít