Luno: Ema Brabcová zpět u mikrofonu, kapela hlásí návrat na pódia

Vydáno 10.06.2013 | autor: redakce

Luno, které v loňském roce natočilo album Zeroth a odehrálo v prosinci 2012 poslední koncert, nyní po návratu zpěvačky Emy Brabcové ze zahraničí ukončilo svoji koncertní pauzu. Pražští fanoušci kapelu uvidí 13. června v klubu Rock Café.

Luno: Ema Brabcová zpět u mikrofonu, kapela hlásí návrat na pódia Luno: Ema Brabcová zpět u mikrofonu, kapela hlásí návrat na pódia

ko  bzdadk4hc0oxqp03 sn4xst3ynevLuno

Luno samozřejmě nebude chybět ani na letních festivalech - najdeme je v line-upu Colours of Ostrava, sloveského Grape festivalu a mnohých dalších. "Na koncerty se moc těším," sděluje zpěvačka a frontmanka kapely Ema Brabcová. "Moře a exotika má něco do sebe, ale už mi hraní s Luno chybělo." Ema také prozradila, že kromě koncertů se můžeme těšit i na nové EP, které bude připraveno na podzim. 

Zeroth, album vydané na podzim roku 2012, představilo Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku. Ema Brabcová a Šmity, kteří spolu již začínali ve skupině Roe-deer, posunuli společně s kytaristou Martynem Starým a bubeníkem Janem Janečkou jindy temnou a depresivní náladu kapely do nových, optimističtějších poloh.

TZ, ape

zavřít