Rock Cirkus Tour potřetí

Vydáno 03.02.2007 | autor: redakce

Třetí ročník rockového kolotoče Rock Cirkus představí partičky POST-IT, EGOTRIP nebo COM@POSED. Těšit se můžete i na nadějné regionální kapely.

Rock Cirkus Tour potřetí Rock Cirkus Tour potřetí

V rámci třetího pokračování ROCK CIRKUS se jako hlavní kapela představí POST-IT, dále rozjetá partička EGOTRIP a na pražském koncertu zahraje nu-metalová formace COM@POSED. Na dalších akcích ROCK CIRKUS TOUR 2007 se představí nadějné lokální rockové skupiny.



POST-IT

V roce 2006 vydali POST-IT druhé album Sektor 10 pod producentským dohledem Yardy Helešice (ex-Support Lesbiens). Pilotním singlem je píseň Závislost, která 5 týdnů za sebou vítězila v hitparádě hudebního TV kanálu Stanice O. Videoklipy POST-IT si můžete pustit přímo zde.

EGOTRIP

Skupina Egotrip vznikla v roce 2004 po rozpadu americké industriální party Skindot, kdy se její tehdejší kytarista Jirka Fojtík vrátil do Čech a rozhodl se založit novou kapelu. To se podařilo a kromě změny na postu bubeníka, který v dnešních dnech zastává bicmen legendárních Plexis Martin Švec, zůstává Egotrip v původní sestavě.

COM@POSED

Composed je pojem označující schopnost zůstat „nad věcí“. Hudebně se v současnosti tvorba Com@posed zcela přesně dá označit za kytarový crossover, kombinující harmonické postupy s rytmickými groovy a lichými takty. Základními poznávacími prvky je melodie, rytmus a „kompostí“ energie.
zavřít