TŘI SESTRY + HORKÝŽE SLÍŽE

Vydáno 28.11.2013 | autor: redakce

22. prosince v pražském Průmyslovém paláci na Výstavišti proběhne tradiční v 22. prosince v pražském Průmyslovém paláci na Výstavišti

TŘI SESTRY + HORKÝŽE SLÍŽE TŘI SESTRY + HORKÝŽE SLÍŽE

ezywayezyway

Obě skupiny spolu v těchto dnech absolvují Bratia a sestry tour 2013, které u fanoušků sklízí velký úspěch a většina z koncertů je již dopředu beznadějně vyprodaná. Pražský koncert se ponese v podobném duchu jako celé turné, nicméně s jistým akcentem na blížící se vánoční svátky. Těšit se můžete na čtyřhodinový rockový večírek, který si skupiny mezi sebou rozdělí rovným dílem.

Obě skupiny představí během koncertů průřez celou svojí dosavadní tvorbou. Zazní písně jako Kovárna, Mexiko, Zelená či Život je takovej od Tří sester, ale také Žužu, L.A.G. song, Nazdar!, či Mám v P... na lehátku od Horkýže Slíže. Chybět nebudou ani nové písničky z posledních alb obou interpretů.

"Pro velký zájem je koncert přesunut ze sousední Incheba arény do Průmyslového paláce jehož kapacita je o 50% větší", nicméně i tak vstupenky mizí kvapem a je dobré si s jejich nákupem pospíšit! Palác bude rozdělen na dva sektory, Standard a Exclusive. V druhém jmenovaném bude pro návštěvníky připraven vlastní VIP vchod, výhled na podium z patra, dostatečný prostor se sezením , malé občerstvení, šatna, pro sedící s přenosem koncertu na TV, vlastní bar, Vánoční dárek a welcome drink.

TZ

zavřít