Další superstar v Česku: přijede Justin Timberlake

Vydáno 09.12.2013 | autor: redakce

Když Justin Timberlake oznámil první termíny svého The 20/20 Experience Tour, Praha mezi nimi chyběla a fanoušci ve velkém skupovali vstupenky na vystoupení v okolních státech. Teď se dočkalo i Česko. Slavný performer předvede svoji show 3. června v O2 areně.

Další superstar v Česku: přijede Justin Timberlake Další superstar v Česku: přijede Justin Timberlake

justin-timberlake-1.10.2012

Justin Timberlake letos zažil úspěšný rok. Po sedmi letech, během nichž se věnoval převážně herectví, vydal nové album The 20/20 Experience. Nahrávka byla přijata velmi kladně kritikou a stala se nejprodávanějším letošním albem s více než čtyřmi miliony prodaných nosičů po celém světě. Koncem září pak zpěvák přidal druhý díl nazvaný The 20/20 Experience - 2 of 2.

Timberlakeovy klipy letos získaly čtyři ocenění na MTV Video Music Awards včetně ceny Micheal Jackson Vanguard Award, jež se uděluje za posouvání hranic a inovátorství ve vývoji klipů. Na ceremoniálu navíc po deseti letech oživil svůj někdejší boyband 'N Sync. Umělec byl letos oceněn také třemi cenami American Music Awards v kategoriích Nejoblíbenější pop/rockový mužský umělec, Nejoblíbenější soul/R&B mužský umělec a Nejoblíbenější soul/R&B album.


Justin Timberlake přijede do Česka vůbec poprvé a podle kritik se mají fanoušci na co těšit. "S vlasy dozadu sčesanými a ve značkovém oblečení Tom Ford - Mr. Timberlake je každým coulem bavič 21. století, skvělý tanečník i zpěvák," napsal například New York Times.

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od pátku 13. prosince od 10 hodin. Členové fanklubu Justina Timberlakea budou mít přístup k předprodeji již 9. prosince. Ceny lístků se pohybují od 1590 Kč - 2590Kč.

TZ, ape


 

justin-timberlake top

zavřít