Vokalisté Pentatonix míří do Prahy. Zazní Daft Punk, Beyoncé nebo Psy?

Vydáno 17.12.2013 | autor: redakce

Pětice vokalistů Pentatonix, které zná svět prostřednictvím skladby Evolution of Music, se v rámci evropského turné podívá i do Prahy. Jejich vystoupení je součástí série Excelent Jukebox a proběhne 4. května v pražském Lucerna Music Baru.

Vokalisté Pentatonix míří do Prahy. Zazní Daft Punk, Beyoncé nebo Psy? Vokalisté Pentatonix míří do Prahy. Zazní Daft Punk, Beyoncé nebo Psy?

pentatonix 01

Pentatonix zvítězili ve třetí sérii soutěže The Sing-Off, kterou pravidelně pořádá televizní stanice NBC. Vedle finanční odměny získali kontrakt s vydavatelstvím Sony, pod jehož křídly vydali dvě alba. Jejich nejznámějším kouskem je skladba Evolution of Music, která ve čtyřech a půl minutách zábavnou formou představuje průřez vývojem hudby napříč staletími. V jejich repertoárů jsou dále kousky od interpretů jako Daft Punk, fun., Gotye, Beyoncé nebo Psy.

"Je nám velkým potěšením uspořádat v Praze koncert této pětice. Předpokladem vokalistů je obrovská muzikálnost, talent a tvrdá dřina. Muzikanti se nemohou schovat za své nástroje - jediným jejich nástrojem je jejich hlas. Každá chybička je zde slyšet. Pentatonix představuji špičku svého oboru, a proto se na jejich živé vystoupení již moc těšíme," vyjádřil se zástupce organizující společnosti Fource Entertainment.

Vstupenky jsou v prodeji od 440 Kč. Přes webové stránky interpreta půjde také zkoupit speciální VIP vstupenky (již se zakoupenou standardní vstupenkou). Taková vstupenka zahrnuje meet & greet s umělcem, přístup ke zvukové zkoušce a exkluzivní merchandise.

TZ, ape

zavřít