Lady Gaga zamíří do Prahy. Vyprodá O2 arenu i podruhé?

Vydáno 29.01.2014 | autor: redakce

Po čtyřech letech se do Česka vrátí jedna z nejúspěšnějších umělkyň současnosti. Svůj aktuální program Artrave: The Artpop Ball, jenž slibuje show plnou hudby, módy a tance, přiveze Lady Gaga 5. října do pražské O2 areny.

Lady Gaga zamíří do Prahy. Vyprodá O2 arenu i podruhé? Lady Gaga zamíří do Prahy. Vyprodá O2 arenu i podruhé?

LadyGaga Artpop 2013Lady Gaga platí za jednu z nejúspěšnějších a také nejvíce kontroverzních umělkyň poslední dekády

Lady Gaga, občanským jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta, debutovala v roce 2008 albem The Fame. Deska se dostala na vrchol světových hitparád stejně jako singly Just Dance a Poker Face a ze zpěvačky se stala světová superstar. Úspěšnou prvotinu následovala o tři roky později nahrávka Born This Way.

Aktuálním kouskem sedmadvacetileté newyorčanky je album Artpop, jež vyšlo loni na podzim. Podle samotné interpretky jde o "zlomové album v dějinách hudebního průmyslu, které navždy změní pojem pop music." Videoklip k pilotnímu singlu Applause nasbíral během prvního dne od zveřejnění přes 5 milionů zhlédnutí, do dnešního dne přes 130 milionů.

V Česku se kontroverzní umělkyně představila poprvé v roce 2010, kdy vyprodala O2 arenu. Vstupenky na její říjnový koncert budou oficiálně k dispozici od 17. února v cenách od 1390 Kč do 2590 Kč. Členové fan klubu budou mít k lístkům přístup od 11. února, členové Live Nation klubu od 14. února.

TZ, ape


 

LadyGaga Artpop 2013 TOP

zavřít