Pražský Majáles láká na Tomáše Kluse, Chinaski nebo Horkýže Slíže

Vydáno 22.03.2014 | autor: redakce

Po pěti letech, kdy vyvrcholení oslav hostila Stromovka, se pražský Majáles přesouvá do Letňan. Půjde už o desátý ročník této akce, headlinery budou Tomáš Klus, Chinaski a Horkýže Slíže. Akce se uskuteční 30. dubna.

Pražský Majáles láká na Tomáše Kluse, Chinaski nebo Horkýže Slíže Pražský Majáles láká na Tomáše Kluse, Chinaski nebo Horkýže Slíže

Žebřík 2013 Tomáš Klus by Tibi1Jedním z headlinerů Majálesu bude Tomáš Klus (Žebřík 2013)


Dalšími taháky letošního ročníku jsou Divokej Bill, Mandrage, MIG 21, Vypsaná Fixa, Wohnout, UDG a metaloví Dymytry. Pořadatelé také kromě oznámených anglických The Feud potvrdili druhou zahraniční návštěvu - holandské Kensington.

"V Letňanech budeme na ploše třikrát větší než ve Stromovce. To nám umožní velkorysou a pohodlnou práci s prostorem a s pódii. Například jen studentské město bude letos zabírat plochu, která loni odpovídala velikosti celkového areálu Stromovky," uvádí tiskový mluvčí Majálesu Štěpán Neubauer.

Majáles nabídne program hned na 7 venkovních a 3 krytých scénách v pavilonech letňanského výstaviště. Právě kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin.

TZ, ape, foto: Petr Tibi

zavřít