Mandelbrotovy Kostičky pokřtí DVD

Vydáno 11.03.2007 | autor: redakce

Na svém prvním koncertě od vystoupení v silvestrovské Noci s Andělem pokřtí stále variabilnější megatěleso pod vedením Ester Kočičkové koncertní DVD. Kmotrem bude Michal Pavlíček.

Mandelbrotovy Kostičky pokřtí DVD Mandelbrotovy Kostičky pokřtí DVD

koncertní DVD "Kostičky Live!" bylo natočeno při listopadovém křtu tohoto mnohohlavého souboru. Koncertu se samozřejmě zúčastní vládnoucí "Kvádroumvirát" - šansoniérka Ester Kočičková, skladatel Petr Wajsar, sbormistr Lukáš Prchal a duchovní otec projektu se záhadným jménem Šimi. Kmotrem DVD bude kytarista Michal Pavlíček, který si určitě nenechá ujít tuto příležitost k improvizované jam session s Ester Kočičkovou.

Kostičky připravily i několik nových skladeb, světovou premiéru budou mít hned dvě nové části mandelbrotovského cyklu (opět pojmenované podle barev té které kostičky). V plánu je navíc vystoupení výherce soutěže o nejlepší interpretaci libovolné mandelbrotovokostičkové písně. Mimochodem, aktuálně můžete pro skladbu Bílá hlasovat v hitparádě Velká sedma Rádia 1!



Hudební předkrm obstarají děti z Chorus Angelus a populární dívčí voiceband Brécy. DVD vydává label DaSkaRecords. Koncert začíná v pražském Lucerna Music Baru ve 21 hodin. Vstupenky jsou k dostání na místě a v síti Ticketstream.

Neváhejte příliš, každé vystoupení Mandelbrotových Kostiček je vzhledem k jejich početnosti a související organizační náročnosti (nemluvě o jiných závažnějších překážkách) vzácným svátkem.

Atmosféru světa MbK nasajte na kostičkowebu www.mandelbrotovykosticky.cz


zavřít