Tata Bojs vydají v dubnu novinku

Vydáno 13.03.2007 | autor: redakce

Nové album Tata Bojs vyjde 16. dubna a jmenuje se Kluci kde ste? Křest novinky proběhne ve stejný den v pražském Paláci Akropolis.

Tata Bojs vydají v dubnu novinku Tata Bojs vydají v dubnu novinku

Skupina Tata Bojs vydá v pondělí 16. dubna dlouho očekávané nové album. To se místo dříve avizovaného názvu "Skupinová terapie" bude jmenovat "Kluci kde ste?". Důvody, které skupinu vedly ke změně názvu, vysvětluje Mardoša : "Zjistili jsme, že s názvem Skupinová terapie bychom zas až tak originální nebyli, tak jsme se ho rozhodli změnit. I když víme, že být první automaticky neznamená být originální, tudíž ani v našem případě by být druzí nutně neznamenalo být neoriginální, přesto jsme upřednostnili změnu. Takže název naší nové desky je Kluci kde ste?Ten sice není originální už vůbec, ale za to je náš!"



Album momentálně dokončuje finálním mixem ve studiu Soundsquare Dušan Neuwerth . Dvě skladby pro nové album navíc premiérově pro Tata Bojs mixuje ve studiu Jámor Ondřej Ježek (O.T.K, Ecstasy Of Saint Theresa, WWW, Kryštof,...). Album produkuje tradičně Milan Cais a Dušan Neuwerth, jako hosté se představí kultovní formace Ženy a Filip Nebřenský z Hm..



Křest alba Kluci kde ste? se uskuteční v den vydání, tedy 16. dubna v Paláci Akropolis.

www.myspace.com/tatabojs
www.tatabojs.cz
zavřít