Monkey Business oslaví své 14. narozeniny opět na hradbách

Vydáno 14.05.2014 | autor: redakce

Monkey Business mají za sebou jarní část svého letošního turné s názvem Vyznavači dobrých mrvů. V současnosti se pilně připravují na pražský koncert, kde již tradičné oslaví své narozeniny, tentokrát již čtrnácté. Uskuteční se 22. května na Vyšehradě.

Monkey Business oslaví své 14. narozeniny opět na hradbách Monkey Business oslaví své 14. narozeniny opět na hradbách


MonkeyBusiness 2014Monkey Business


Každý koncert letošního turné je specifický tím, že se na něm představí speciální hosté. Nejinak tomu bude i v Praze, kde se na podiu představí Wabi Daněk a Richard Tesařík. Další hudební překvapení si kapela nechává ještě v rukávu. Koncert se opět uskuteční v areálu Hospůdky na Hradbách na pražském Vyšehradě.

Předkapelou bude nový projekt bývalého člena britské formace Freak Power Ashleyho Slatera s názvem Kitten & The Hip a bubenická parta Recyklas. Jedná se o čtveřici bubeníků a bubenic, kteří předvádějí originální bubenickou show hrou na barevné kontejnery pro tříděný odpad a další recyklované nástroje.


Letošní koncertní šňůra má jarní i podzimní část a je věnována tomu nejlepšímu, co kapela za svou historii vytvořila, zejména skladbám z jejich posledního sedmého alba Happiness of Postmodern Age. Kromě hudební složky se turné věnuje podpoře propagace třídění odpadu.

"Budeme se snažit být zase nejlepší jako vždycky a v rámci "dobrých mrvů" pamatovat i na "dobré mravy", proto se snažíme i tímto způsobem propagovat myšlenku třídění odpadu a recyklace," dodává Matěj Ruppert.

TZ, ape

zavřít