Už žádný chlast, říká zpěvák Sum 41 po hospitalizaci v nemocnici

Vydáno 23.05.2014 | autor: redakce

Deryck Whibley, frontman punk-rockových Sum 41, se veřejně vyznal z problémlů s alkoholem. "Moje játra a ledviny přestaly fungovat. To proto, že jsem poslední roky hodně chlastal," napsal na své stránky Whibley.

Už žádný chlast, říká zpěvák Sum 41 po hospitalizaci v nemocnici Už žádný chlast, říká zpěvák Sum 41 po hospitalizaci v nemocnici

sum41 2011bSum 41


"Chlastal jsem každý den, až jednoho dne, kdy jsem opět lil a zrovna měl v plánu koukat na film, jsem z ničeho nic zkolaboval. Upadl jsem na podlahu. Moje snoubenka mě vzala do nemocnice na intenzivní péči. Když jsem se druhý den probral a zjistil, co se stalo, dost jsem se vyděsil. Uvědomil jsem si, že už dál nebudu pít," doplnil v prohlášení Whibley.

Vedle prohlášení zveřejnil muzikant i několik fotografií z nemocnice, na nichž je zachycen na nemocničním lůžku s obvazy a pohmožděnýma rukama.

Podle svých slov jej tato zkušenost inspirovala a poté, co se dostal z nejhoršího, se opět začal věnovat psaní nových písní. Poslední album Screaming Bloody Murder vyšlo před třemi lety.

hollywoodreporter.com, ape

zavřít