Plexis kvůli zdravotním problémům zpěváka Petra Hoška ukončí činnost

Vydáno 19.06.2014 | autor: redakce

Petr Hošek byl ve čtvrtek 19. června ráno převezen po středně těžkém epileptickem záchvatu na neurologii. Na jeho facebookovém profilu se předtím objevila zpráva o konci činnosti kapely.

Plexis kvůli zdravotním problémům zpěváka Petra Hoška ukončí činnost Plexis kvůli zdravotním problémům zpěváka Petra Hoška ukončí činnost

plexis 2013livePetr Hošek


"S obrovskou bolesti a zármutkem v srdci vám nejvěrnějším sdělujeme, že skupina Plexis zejména díky přetrvávajím zdravotním problémům Petra Hoška se rozhodla ke konci roku ukončit kariéru. Co je na smlouvě, se ještě dojede. Tímto bych vám všem chtěl poděkovat za obrovskou podporu, co jste mi dali, zejména Martinovi a Dušanovi, děkuji kamarádi." Zbytek kapely se k této informaci zatím nevyjádřil.


Plexis fungují na české punkové scéně od roku 1984. Během třicetileté existence vydali šest řadových nahrávek, tou poslední je album Vohul to! z roku 2011. Aktuální sestavu tvoří vedle Petra Hoška Dušan Lébl a Martin Švec.

Zda-li se Petr Hošek bude věnovat svému dalšímu projektu Maradona Jazz a vystupovat jako DJ Mucho, není dosud známo. Dobrou zprávou je, že byl ještě téhož dne propušten z nemocnice domů.

 

UPDATE 20.6.
Po návratu z nemocnice se na profilu Petra Hoška objevila další, o mnoho pozitivněji znějící informace. Podle všeho tedy bylo předchozí prohlášení neuvážené a fanoušci se o další existenci kapely nemusejí obávat.

ape, foto: Petr Tibi

zavřít