Výbušní a roztancovaní Pet Shop Boys přivezou své poslední album i do Prahy

Vydáno 20.06.2014 | autor: redakce

Pet Shop Boys přidali do programu svého turné další termíny, mezi nimiž se objevila i Česká republika. Duo vystoupí 13. srpna v Praze v nedávno otevřeném Fóru Karlín.

Výbušní a roztancovaní Pet Shop Boys přivezou své poslední album i do Prahy Výbušní a roztancovaní Pet Shop Boys přivezou své poslední album i do Prahy


Pet Shop Boys 2014 fullPet Shop Boys


"Pop jak víno! Tahle nádherná show jen potvrzuje členství Pet Shop Boys v klubu těch nejlepších. Stejně jako Madonna, Lady Gaga a Kate Bush to jsou správné pop hvězdy, které dobře chápou, jak propojit mainstream s avantgardou," vyjádřil se k jejich vystoupení deník The Times.


V rámci večera zazní i materiál z loňského alba Electric, které do médií uvedl singl Axis. Vedle toho deska přinesla dalších sedm zbrusu nových skladeb a coververzi písně Bruce Springsteena The Last To Die. Produkcie celé nahrávky se ujal britský hudebník, skladatel, producent a trojnásobný držitel Grammy Stuart Price, jehož rozsáhlé portfolio zahrnuje spolupráci např. s New Order, Madonnou, The Killers, Keane, Missy Elliott nebo Sealem.

"Se Stuartem jsme chtěli spolupracovat už hodně dlouho. Naše poslední desky byly zpravidla odpovědí na předcházející alba. Zatímco Elysium mělo reflektivní náladu, Electric je hodně výbušné a taneční," přibližují Pet Shop Boys jejich poslední nahrávku, na které si zahostoval i držitel Brit Award, stále populárnější zpěvák a rapper Example. {vypnoutlink:Bush}

TZ, ape

zavřít