Michal Hrůza skončil po rvačce na Stodolní v nemocnici, má krvácení do mozku

Vydáno 17.07.2014 | autor: redakce

Zpěvák a hitmaker Michal Hrůza na Colours of Ostrava nevystoupí. Dnes, 17. 7. kolem čtvrté hodiny ranní byl v bezvědomí a se silným krvácením do mozku převezen na neurochirurgickou jednotku intenzivní péče v ostravské nemocnici.

Michal Hrůza skončil po rvačce na Stodolní v nemocnici, má krvácení do mozku Michal Hrůza skončil po rvačce na Stodolní v nemocnici, má krvácení do mozku

Michal Hruza 2014 01Michal Hrůza


Zpěvák dle dostupných informací v tuto chvíli podstupuje několikahodinovou operaci. Jeho zranění způsobila potyčka hned několika lidí před jedním z barů ve Stodolní ulici. Policie incident vyšetřuje a hledá svědky události.

Jak uvedla mluvčí Městské nemocnice Ostrava Magda Otáhalová, Michal Hrůza je ve velmi vážném stavu. Další informace by měly být známy během odpoledne. Na jeho facebooku se krátce po zveřejnění smutné zprávy objevily desítky povzbuzujících vzkazů od fanoušků.


Hrůzova manažerka Martina Tůmová a mluvčí festivalu Jiří Sedlák potvrdili, že jeho plánovaný koncert na ostravském festivalu se ruší. Sedlák zároveň dodal, že se jedná o náhradním programu. Ohrožené jsou i Hrůzovy další koncerty v průběhu léta.

ČTK, ape

zavřít