Vypsaná fixa má nový song Im memoriam otrava. Uslyšíte ho na Ekompilaci

Vydáno 18.08.2014 | autor: Petr Lenk

 

Kromě příprav oslav svých dvacátých narozenin a turné Před náma hrajeme my natočila Vypsaná fiXa i novou píseň pro CD Ekompilace a stejnojmenný festival, kde vystupuje jako hlavní host. Dalšími účastníky Ekompilace tour jsou např. Cookies, Bags, The Spankers, Bára Zemanová a Band či bubeníci z Recyklas.

Vypsaná fixa má nový song Im memoriam otrava. Uslyšíte ho na Ekompilaci Vypsaná fixa má nový song Im memoriam otrava. Uslyšíte ho na Ekompilaci

vypsana fixa ekom

 

Spojení rockových kapel, jejich fanoušků a třídění odpadu je hlavním mottem zmiňovaného festivalu. Fakticky se jedná o miniturné a křest CD Ekompilace po šesti městech, kde se vedle Vypsané fiXy představí i další kapely, které sice nejsou ještě taháky festivalů, ale díky Ekompilaci.cz dostávají šanci se jimi jednou stát. Každá z kapel nahrála dvě své písně ve studiu a všechny, společně s novou písní od Vypsané fiXy nazvané In memoriam otrava, vyjdou na zmiňovaném CD. To dostane každý návštěvník festivalu zdarma. 

 

 

A protože Vypsaná fiXa se věnuje podpoře recyklování a třídění odpadu již dlouho, je tu ještě jedna důležitá věc pro majitele Fixího vinylu Krásný smutný den. Všichni, kdo uvnitř obalu nalezli „zrecyklovanou" Vypsanou fixu v podobě kytarových trsátek, tak to v barvě bílé opravňuje jeho držitele ke směně za tričko s motivem kapely nebo festivalu přímo ve všech šesti městech u stánku s informacemi o projektu a třídění odpadu.

 

 

ekompilace plakat jpg 1vypsana fixa ekom 1

 

Ekompilace.cz tour

21. 8. Uherské Hradiště
24. 8. Mariánské Lázně
5. 9. Poděbrady
6. 9. Strakonice
7.9. Vysoké Mýto
12. 9. Česká Lípa

Účinkující:
Vypsaná fiXa, Cookies, Natřije, Bags, Exil 51, The Spankers, Disconnexion, Interpret neznámý, Bára Zemanová a Band a bubenická show Recyklas
Vstupné zdarma.
Více na www.vypsanafixa.cz a na www.ekompilace.cz


TZ, foto Daniel Oravec, Ruda Vyhnálek

zavřít