Bandzone Fest se vrací: láká na the.switch, Pipes and Pints nebo Skywalker

Vydáno 21.08.2014 | autor: redakce

Po tříleté pauze se vrací akce Bandzone fest. V sobotu 23. srpna ve sportovním a koupacím areálu Beach Park Mlékojedy u Neratovic vystoupí např. the.switch, Pipes and Pints nebo The Truth Is Out There.

Bandzone Fest se vrací: láká na the.switch, Pipes and Pints nebo Skywalker Bandzone Fest se vrací: láká na the.switch, Pipes and Pints nebo Skywalker


the.switch 2014the.switch


Na festivalu zahrají talentovaní nováčci Eponine, premiéru si užije banda Stroy, současné klubové klasiky Skywalker a The Truth Is Out There a na závěr zavedení the.switch a Pipes and Pints. Festivalem budou provázet DJové Buqičák a Kořínek, kteří po koncerty nabitém večeru rozjedou afterparty. "Věděl jsem, že chceme úplného nováčka, nějakou exkluzivitku, pak nějakou klubovou klasiku, dále něco, co už je kultovní, a na závěr hvězdu undergroundu," komentuje výběr Majkláč, zakladatel portálu Bandzone.cz

Kromě přehlídky stálic i vycházejících hvězd lokální scény čekají fanoušky různé doprovodné aktivity, které festival odlišují od jiných letních akcí podobného typu. Beach Park Mlékojedy totiž nabízí kromě klasických plážových sportů třeba projížďky na paddleboardech nebo lezeckou stěnu s doskokem do vody. Samozřejmostí je grilování, dobré pití a koupání přímo v areálu.


"První dva Bandzone Festy byly legendární, takže letos zkoušíme tradici s určitou opatrností a pokorou oprášit a jsme zvědaví, jak budou lidé reagovat,"
uzavírá pozvánku s předzvěstí příštích ročníků pořadatel Majkláč. Lístky za 149 Kč lze pořídit skrze mobilní předprodej smsticket.cz.

Program Bandzone Festu 2014:

14:25 - Eponine
15:35 - Stroy
16:45 - Skywalker
18:00 - The Truth Is Out There
19:15 - the.switch
20:45 - Pipes and Pints
22:00 - DJ Kořínek, DJ Buquičák

TZ, ape, foto: Jan Nožička

zavřít