Vzpomínky šílence: Ozzy Osbourne bude poprvé rekapitulovat

Vydáno 26.08.2014 | autor: redakce

Ozzy Osbourne vydá na podzim výběr největších hitů. Půjde o jeho první podobnou kolekci. Kompilace nazvaná Memoirs of a Deadman bude obsahovat 17 největších hitů a vyjde 17. října.

Vzpomínky šílence: Ozzy Osbourne bude poprvé rekapitulovat Vzpomínky šílence: Ozzy Osbourne bude poprvé rekapitulovat


SAND0908Ozzy Osbourne na koncertě v Praze (2012)


Kromě CD vyjde Memoirs of a Deadman také na 2 DVD a 2 LP. Na DVD se objeví více než dva tucty hudebních videoklipů Ozzyho Osbourna, z nichž mnohá vycházejí na DVD úplně poprvé. Na druhém nosiči najdeme dříve nevydaná živá vystoupení a rozhovory z Ozzyho sólové kariéry, která trvá už 40 let.

Ozzy Osbourne má na svědomí jedenáct sólových alb. K těm nejlepším ze začátku jeho kariéry patří Blizzard of Ozz nebo Diary of a Madman, z pozdější doby např. Ozzmosis. Poslední sólovku Scream vydal v roce 2010. Neméně úspěšná je jeho kariéra Black Sabbath, s nimiž nahrál devět nahrávek.


Tracklist CD Memoirs Of A Madman: Crazy Train, Mr. Crowley, Flying High Again, Over The Mountain, Bark At The Moon, The Ultimate Sin, Miracle Man, No More Tears, Mama, I'm Coming Home, Road To Nowhere, Perry Mason, I Just Want You, Gets Me Through, Changes (with Kelly Osbourne), I Don't Wanna Stop, Let Me Hear You Scream, Paranoid (live)

TZ, ape

zavřít