Podzim v La Loca: ILLE, Boris Carloff, Lola Běží, En.Dru i Dannie

Vydáno 31.08.2014 | autor: redakce

V listopadu uplyne rok od otevření klubu La Loca poblíž Karlova náměstí v centru Prahy. Do druhého roku vstupuje podnik s nabitým programem v čele s belgickými indiepopaři Intergalactic Lovers, roztančenými slováky Puding Pani Elvisovej nebo domácimi ILLE a Borisem Carloffem.

Podzim v La Loca: ILLE, Boris Carloff, Lola Běží, En.Dru i Dannie Podzim v La Loca: ILLE, Boris Carloff, Lola Běží, En.Dru i Dannie


ille n3ILLE


První z velkých inovací programu je zavedení pravidelných měsíčních klubových dýdžejských nocí. Těch se ujmou hvězdy jednotlivých hudebních žánrů, mezi nimi je například člen pražských PSH, rapper Orion, který společně s kolegou DJ Double J stojí za klubovou nocí orientovanou na hip hop a R&B pojmenovanou G-Ringo Starr.

"Nejžhavější novinky posledních padesáti let" zase do svého setu slibuje nasadit člen Tata Bojs, vždy dobře naladěný Mardoša ve své pravidelné klubové noci nazvané Sloka-refrén-párty. O pohodlí žánrů jako funk či disko budou ve svých čtvrtečních klubovkách pečovat též DJ Robot. A pokud fandíte reggae, ska či northern soulu, určitě si nenechte ujít některou z úterních nocí Rude Audio Stomper, za níž stojí hudební publicista a člen skupiny The Chancers Honza Vedral alias DJ Rude Audio.


Po prázdninách se do La Loca Music Bar & Lounge vrátí i živá hudba. Prbní zářijový pátek v pátek tu vystoupí česká skupina ILLE vedená zpěvačkou Olgou Königovou, nominovaná na ceny Apollo i Anděl. Příznivci evropské indie popové scény se zase mohou těšit na vůbec první pražské vystoupení belgických Intergalactic Lovers, které je naplánováno na 3. října. Klub si jako místo křtu svého očekávaného druhého sólového alba na vybral i český producent Boris Carloff. Stane se tak 17. října.


5. 9. Ille (CZ) - indie pop
12. 9. Forbidder Fruit (CZ) - rap, hiphop
16. 9. Lo Dost (CZ) - indie rock
18.9.  Tom MaláR&B (CZ) - soul, křest alba
25. 9. Lola běží (CZ) - indie rock, křest alba
3. 10. Intergalactic Lovers (B) - indie pop
9. 10. Cirkus Ponorka (CZ) - akustický pop
17. 10. Boris Carloff (CZ) - electronic, křest alba
21. 10. En.Dru (CZ) - vocal looping, beatbox
24. 10. Dannie & SIXIN (CZ) - soul, r&B
28. 10. Euphonix (CZ) - indie pop
31. 10.   Puding Pani Elvisovej (SK) - electropop

TZ, ape

zavřít