Travis vydávají nové album

Vydáno 08.04.2007 | autor: redakce

Jmenuje se The Boy With No Name a představuje energickou kolekci hořkosladkých popových písniček. Od vydání poslední studiové desky Travis '12 Memories' uběhlo již tři a půl roku.

Travis vydávají nové album Travis vydávají nové album

"Nehodlám tady sedět a říkat, že tohle je nejlepší deska za posledních 20 let," říká Fran Healy, "ale myslím si, že se nám podařilo natočit opravdu dobré album. Zdá se, že jsme zpátky." Páté album Travis je nahrávkou, která lidem znovu připomene, jak se to stalo, že tito čtyři kamarádi z Glasgow dali dohromady jednu z největších a nejoblíbenějších kapel ve Velké Británii. Kapelu, která podle nedávných slov Chrise Martina "vynalezla" Coldplay. Kapelu, která prodala milióny desek a je hlavní hvězdou festivalů. Kapelu, která dvakrát vyhrála cenu Brit Awards v kategorii Nejlepší britská skupina a jejíž druhé album "The Man Who" si koupila každá osmá britská domácnost.



Deska má samozřejmě své emocionálně silnější i slabší chvilky, ale po celou dobu září díky své znovunalezené sebedůvěře a opatrně vyjadřované naději. "Já to nazývám 'zdrženlivým optimismem'," říká Payne. "Tahle deska je rozhodně veselejší a pozitivnější než ta předešlá. Když máte k dispozici skvělé skladby, cítíte se sebejistější, což znamená, že začnete skvěle hrát a potom se vám všechno zdá mnohem pozitivnější. Myslím, že přesně tohle z téhle desky vyzařuje."

www.travisonline.com
zavřít