Koller & Support Lesbiens na tour

Vydáno 09.04.2007 | autor: redakce

David Koller a Support Lesbiens ohlásili na druhou polovinu dubna společné halové turné. Navštíví devět měst a 28. dubna zakončí šňůru koncertem v Benešově.

Koller & Support Lesbiens na tour Koller & Support Lesbiens na tour

Jelikož je tohle turné koncipováno jako dvojkoncert, obě kapely odehrajeme své koncertní sety ve standardní délce, v jaké je prezentujeme na samostatných vystoupeních,“ ujišťuje návštěvníky koncertů Kryštof Michal. „Bezmála tříhodinovou show navíc v každém městě zahájí hostující skupina Post-It“. Koncertní program Davida Kollera nabídne hitový průřez celou jeho dosavadní kariérou; zazní tak skladby z novinky Nic není nastálo, vybrané písně z repertoáru Kollerbandu (Milá), Lucie (Amerika nebo Černí andělé) či píseň Chci zas v tobě spát z Kollerova prvního sólového alba z roku 1993.



Stejně tak bude z „toho nejlepšího“ sestaven i playlist Support Lesbiens mapující všech jejich šest řadových alb. Kryštof Michal k tomu dodává: „Jedeme především představit novou desku Euphony And Other Adventures, nicméně v programu zazní i písničky ze všech předchozích pěti alb“.



DAVID KOLLER & SUPPORT LESBIENS TOUR 2007:

18.04. OSTRAVA
19.04. OLOMOUC – KD SIDIA
20.04. ZLÍN – SH NOVESTA
21.04. ZNOJMO – DUKLA
23.04. BRNO – HALA VODOVA
24.04. PRAHA – T-MOBILE ARÉNA
26.04. LIBEREC – TIPSPORT ARENA
27.04. ÚSTÍ NAD LABEM – HALA TJ CHEMIČKA
28.04. BENEŠOV – ZIMNÍ STADION

www.davidkoller.cz

www.supportlesbiens.cz
www.post-it.cz
zavřít