Pětadvacetileté J.A.R. přijdou do Lucerny podpořit Vladimir 518, Vojta Dyk i Xavier Baumaxa

Vydáno 21.10.2014 | autor: Petr Lenk

Co by to bylo za 17. listopad bez narozeninové show J.A.R.? Kapelu, která odehrála své první veřejné vystoupení ve stejný den, kdy začala Sametová revoluce, přijdou do pražské Lucerny podpořit Vladimir 518, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Vojta Dyk, Xavier Baumaxa či Markéta Foukalová.

 

Pětadvacetileté J.A.R. přijdou do Lucerny podpořit Vladimir 518, Vojta Dyk i Xavier Baumaxa Pětadvacetileté J.A.R. přijdou do Lucerny podpořit Vladimir 518, Vojta Dyk i Xavier Baumaxa

jar news 003J.A.R. v roce 2011 v pražském Jazz Docku

 

Uteklo to jako voda a z bandy bláznivých recesistů, původně tria Roman Holý, Oto Klempíř, Michael Ví, se stal po pětadvaceti letech a sedmi studiových albech vážený „bigband", který vám znovu hodlá naservírovat svůj nářez ve Velkém sále Lucerny. Menu bude bohaté: přes Jakýpak vokolky, Moj Šwiat, Papa Was A Rolling stone, Tak tady M.A.S.H., Maximiga, Bulháry, Metamegamastítko až po jsem Jsem pohodlný či Hamas.

 

jar news 002

jar news 001

 


K oslavě čtvrtstoletí si Dan Bárta, Oto Klempíř, Michael Ví, Roman Holý, Bady Zbořil, Robert Balzar, Mirek Chyška, Franta Kop, Radka Kaspar a Filip Jelínek pozvali významný počet hostů. Pódium s nimi ovládnou Vladimir 518, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Vojta Dyk, Xavier Baumaxa, Markéta Foukalová a mnoho dalších.

 

jar news 004

Narozeninový koncert je součástí velkého Festivalu svobody, více na www.festivalsvobody.cz. Předchází mu podzimní tour po českých klubech: J.A.R. se předvedou např. v Jablonci n/ Nisou (24.10.), ve Zlíně (31.10.), v ostravském klubu Barrák (1.11.) nebo v karlovarském LD Stará Role (16.11.).

 

 

 

 

 

 

 

red, foto Matěj Třasák

zavřít