Simply Red hlásí comeback. Příští rok se ukáží i v Praze

Vydáno 03.11.2014 | autor: redakce

Když u nás před pěti lety koncertovali Simply Red, mělo jít o jejich poslední show v Česku. Kapela kolem Micka Hucknalla krátce poté ukončila činnost, avšak při příležitosti 30. výročí vzniku se příští rok vrátí na pódia. 26. října dorazí i do Prahy.

Simply Red hlásí comeback. Příští rok se ukáží i v Praze Simply Red hlásí comeback. Příští rok se ukáží i v Praze


Simply Red 2014 LRSimply Red v Praze oslaví 30 let existence


Kapela ukončila svou pětadvacetiletou kariéru před čtyřmi lety koncertem v londýnské O2 aréně. Nyní pro ni nastal ten správný čas vrátit se zpět na jeviště. "Mám rád výročí, a tohle výročí je pořádné," říká Mick Hucknall. "A zdá se, že ve správnou dobu."

Během své třicetileté kariéry definovali Simply Red styl britského R'n'B, prodali celosvětově přes 60 milionů desek a ve svém katalogu mají hity jako Holding Back The Years, If You Do not Know Me By Now, Something Got Me Started, The Right Thing, Stars, Fairground, The Air That I Breathe nebo Sunrise.


Kapela přijede v sestavě: Mick Hucknall (zpěv), Ian Kirkham (saxofon), Kenji Suzuki (kytara), Steve Lewinson (baskytara), Dave Clayton (klávesy), Roman Roth (bicí) a Kevin Robinson (trubka a flétna).

Světové turné Big Love tour 2015 bude zahrnovat 14 koncertů ve Velké Británii, dále kapela navštíví Německo, Polsko, Rakousko, Itálii i Českou republiku. Vstupenky na vystoupení v pražském Foru Karlín budou k dispozici od 7. listopadu v ceně 1490 Kč. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape

zavřít