How Do You Do? zazní po čtyřech letech O2 arenou. Vrátí se Roxette

Vydáno 10.11.2014 | autor: redakce

Dressed For Succes, It Must Have Been Love, How Do you Do!, Joyride nebo The Look. To vše znělo O2 arenou, když před třemi lety přijeli Roxette. Své staré kousky u nás opráší příští rok znovu: do největší české haly se Marie a Per vrátí 21. května.

How Do You Do? zazní po čtyřech letech O2 arenou. Vrátí se Roxette How Do You Do? zazní po čtyřech letech O2 arenou. Vrátí se Roxette


Roxette2014 fullRoxette se do České republiky vrátí po 4 letech


V současné době Roxette plní arény v Rusku, Pobaltí a ve Finsku. Po dokončení této koncertní série vyjedou znovu na turné v únoru příštího roku. Koncertní šňůru odstartují v Austrálii a na Novém Zélandu, v květnu zamíří do Evropy, kde odehrají 29 koncertů v 18 různých státech.

"Je to úžasné být zpátky na mezinárodní scéně. Ohlasy, kterých se nám od našeho publika po všechny ty roky dostává, jsou ohromující a my se nemůžeme dočkat, až se znovu s našimi fanoušky setkáme. Těšíme se na setkání s Vámi v Evropě," dodávají k turné Roxette, kteří do dnešního dne prodali po celém světě přes 75 milionů alb.


Roxette prorazili na konci 80. let se skladbou The Look z alba Look Sharp!. Následovaly neméně úspěšné nahrávky Joyride nebo Crash! Boom! Bang! Po dlouhé přestávce, během níž se Marie Fredriksson zotavovala z rakoviny, se Marie Fredriksson a Per Gessle opět sešli v roce 2011 s novým albem Charm School a singlem She's Got Nothing On (But The Radio). Na následujícím turné pak kapela dvakrát objela celý svět a představila se na 153 koncertech.

Vstupenky na květnové vystoupení budou k dispozici od 12. listopadu v cenové relaci 1090 - 1490 Kč.

TZ, ape

zavřít