Billy Barman připomenou v Praze a Brně svůj Modrý jazyk

Vydáno 16.11.2014 | autor: Kateřina Nováková

Mýty opředení Billy Barman jsou v současné době jednou z nejživějších kapel slovenské scény. Po hraní na českých Majálesech se k nám vracejí do klubů. V Praze zahrají 21. listopadu v klubu La Loca, 27. listopadu pak v brněnském Kabinetě Múz.

Billy Barman připomenou v Praze a Brně svůj Modrý jazyk Billy Barman připomenou v Praze a Brně svůj Modrý jazyk

 

Billy Barman 2013 04Billy Barman letos natočili album Modrý jazyk


Billy Barman s aktuálním albem Modrý jazyk plní kluby a festivaly po celém Česku i Slovensku. Kdo je viděl na některém z letošních Majálesů, nebo se za nimi vydal na festivaly Grape nebo Pohoda na Slovensko může jen potvrdit, že se jedná o jednu z nejlepších slovenských koncertních kapel současnosti. Jejich repertoár představuje směs podmanivých tónů indie rocku, kde se hravé texty střídají s líbivým aranžmá, přičemž občas zazní i lidové motivy.


Den po zveřejnění nového klipu k písni Kolotoč se Billy Barman představí v pražském klubu La Loca, a to 21. listopadu. O několik dní později, konkrétně 27. listopadu vystopí Billy Barman v brněnském Kabinetě Múz. Zde společně s nadějnou šelmou české indie scény Profesor Leopard, kteří o sobě říkají, že jsou tvrdší než Coldplay. Co všechno se může pod tímhle obecným popisem skrývat? Přijďte si udělat vlastní názor!

TZ

 

zavřít