Tančit se bude i na jaře! Přijedou Kiesza a Jungle

Vydáno 01.12.2014 | autor: Ondřej Bambas

Konec listopadu přinesl další nově oznámené koncerty. Nejdříve na začátku února potěší fanoušky Kiesza, jejíž Hideaway už nějaký pátek ovládá taneční akce, poté v druhé polovině března dorazí parta Jungle, která zabodovalia s neméně úspěšnou písní Busy Earnin'.

Tančit se bude i na jaře! Přijedou Kiesza a Jungle Tančit se bude i na jaře! Přijedou Kiesza a Jungle

 kiesza fb 76Kiesza


Kiesza získala se svým videoklipem Hideaway natočeným na jeden záběr už přes přes 150 miliónů zhlédnutí. Jen málokterý vycházející interpret jich letos získal více. Myslet si, že mladá kanadská zpěvačka ale sází pouze na taneční songy, by bylo mylné. Jak dokazuje na svém nedávno vydaném albu Sound Of A Woman několika písněmi, včetně zpomaleného coveru What Is Love nebo R&B duetem Losin' My Mind, troufne si i mimo taneční parket. Zpěvačka vystoupí 2. února v Lucerna Music Baru, vstupenky jsou v prodeji za 560 Kč.


Jungle nehrají ani jungle, drum'n'bass nebo world music, avšak nějaký afrobeatový rytmus byste u nich našli. Podobně jako dříve debutující kolegové Clean Bandit, i Jungle se na to rozhodli jít jinak a využívají vícero zpěváků. Původně se sedmičlenný kolektiv okolo zakládajícího dua "J" a "T" schovával za cizí identitu, až později se ukázalo, že londýnská parta vychází se soul funkových kapel 70. let a že jejich síla třímá právě v plném zaplnění pódia. Díky živým show si rychle vybudovali solidní jméno, což dokázali divákům několika letních festivalů včetně Glastonbury. Svůj stejnojmenný debut vydali v polovině července a obsahuje singl Platoon i Busy Earnin'. Až si desku poslechnete, budete se již nyní těšit na léto, respektive na jejich pražský koncert.

Jungle dorazí do Lucerna Music Baru 23. března a vstupenky lze již nyní zakoupit za 550 Kč. Na které vystoupení se těšíte více?


text: Ondřej Bambas, foto: fb profil interpreta

zavřít