Hvězda Royal Blood stoupá. Na turné si je vezmou Foo Fighters

Vydáno 01.12.2014 | autor: redakce

Cvrkot kolem Royal Blood stále neutichá. Poté, co dvojice koncem srpna nadchla kritiku i fanoušky svým debutovým albem, si jich všímají i hudební kolegové z 1. ligy.

Hvězda Royal Blood stoupá. Na turné si je vezmou Foo Fighters Hvězda Royal Blood stoupá. Na turné si je vezmou Foo Fighters


RoyalBlood1Royal Blood fungují teprve od loňského roku


Když Dave Grohl zveřejnil informaci o hostech Royal Blood na amerických koncertech, prodeje jejich debutového alba se za oceánem navýšily o neuvěřitelných 95% a singl Figure It Out se obratem dostal do rádiové Alternative Top 20.

Dá se očekávat, že násobně větší efekt budou mít právě letní koncerty s Foo Fighters, vždyť síla Royal Blood je hlavně v živém hraní. Doma v Anglii zatím kapela operuje se skladbou Ten Tonne Skeleton, v Americe pánové stále tlačí zatím nejúspěšnější singl Figure It Out, který nedávno živě také představili na předávání cen MTV v Glasgow.


"Lehkost, energie a schopnost ji předat bez zbytečně okázalejch šaškáren a afektovanosti - to je ta cesta, jak si vymodelovat ksicht, kterej bude vyčuhovat z masy, ale zároveň nepůjde o cílený outsiderství. Tahle deska toho budiž důkazem...,"
tak v recenzi vyzdvihl nejsilnější stránky kapely redaktor iReportu Adam Vrána.

TZ, ape

zavřít